Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autogol u 1. minuti

NIJE DUGO IZDRŽAO Kad mafijaš slavi slobodu, ona ne traje dugo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Youze je čekao sedam dugih godina da se vrati na slobodu i opet provede, međutim vlastima se nije svidjelo njegovo arogantno ponašanje.

Cheng Youze, 52-godišnji zloglasni mafijaš iz Shanxija, pokrajine u sjeveroistočnome dijelu središnje Kine, ekspresno je vraćen iza rešetaka samo tri dana nakon što je pušten.

Pročitajte i ovo Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to" Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

Youzea je ovog puta slobode stajala zabava koju je priredio u čast izlaska iz zatvora, odnosno prijava da je remetio javni red i mir.

Dio te proslave je zabilježen kamerama, a kadrovi svjedoče da je ispred zatvora postrojio 120 pripadnika svoje bande, koji su stigli u 20 Land Rovera, 30 Mercedesa i šest Hummera.

Društvo je odmah ispred kaznionice zapalilo desetak tisuća petardi u svrhu tjeranja zlih duhova, a tulum je nastavilo u obližnjem hotelu s pet zvjezdica.

Što je još sve prilikom proslave banda skrivila nije rečeno, međutim Youzeu je tamošnja policija poručila da takvo arogantno ponašanje kriminalaca neće tolerirati.

Youze je u zatvorske kazne služio tri puta, svaki put zbog razbojstava i kocke, a posljednja je trajala sedam godina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene