Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Youze je čekao sedam dugih godina da se vrati na slobodu i opet provede, međutim vlastima se nije svidjelo njegovo arogantno ponašanje.


Cheng Youze, 52-godišnji zloglasni mafijaš iz Shanxija, pokrajine u sjeveroistočnome dijelu središnje Kine, ekspresno je vraćen iza rešetaka samo tri dana nakon što je pušten.

Vezani članci Srđan Mlađan (Screenshot: Tragovi) Supruga (20) Srđana Mlađana: "Baš je onakav kakvim sam ga zamišljala. Uvjerena sam da je on sad drugi čovjek" Obitelj Vukasović (Foto: Dnevnik.hr) Obitelj Kristiana Vukasovića traži odštetu: "Uvjereni smo da je došlo do pogreške i kod suđenja i u zatvorskoj bolnici"

Youzea je ovog puta slobode stajala zabava koju je priredio u čast izlaska iz zatvora, odnosno prijava da je remetio javni red i mir.

Dio te proslave je zabilježen kamerama, a kadrovi svjedoče da je ispred zatvora postrojio 120 pripadnika svoje bande, koji su stigli u 20 Land Rovera, 30 Mercedesa i šest Hummera.

Društvo je odmah ispred kaznionice zapalilo desetak tisuća petardi u svrhu tjeranja zlih duhova, a tulum je nastavilo u obližnjem hotelu s pet zvjezdica.

Što je još sve prilikom proslave banda skrivila nije rečeno, međutim Youzeu je tamošnja policija poručila da takvo arogantno ponašanje kriminalaca neće tolerirati.

Youze je u zatvorske kazne služio tri puta, svaki put zbog razbojstava i kocke, a posljednja je trajala sedam godina.