Preko 150 zaposlenika trgovačkog lanca Kaufland u volonterskoj akciji uređivalo je nacionalne parkove i parkove prirode diljem zemlje

Galerija


 Poznat po društveno odgovornom poslovanju – trgovački lanac Kaufland i ove je godine za svoje zaposlenike organizirao dane volontiranja, a ponovno je u fokusu bilo očuvanje okoliša pa je tako više od 150 zaposlenika Kauflanda tijekom Zelenog tjedna čistilo i uređivalo površine nacionalnih parkova i parkova prirode po cijeloj Hrvatskoj.

Vezani članci PR Kaufland dobitnik prestižnog međunarodnog certifikata Top Employer PR Hrvatski izlagači oduševili posjetitelje najvećeg poljoprivrednog sajma

Akcija čišćenja okoliša trajala je od 24. rujna do 4. listopada, a u tom periodu zaposlenici su volontirali na čak 11 lokacija diljem Hrvatske, pa su tako Kauflandovi zaposlenici zasukali rukave u PP Papuk, NP Risnjak, NP Brijuni, PP Lonjsko polje, JU Priroda Varaždinske županije, PP Kopački rit, PP Medvednica, NP Krka i Paklenica, te PP Biokovo, čijim je čišćenjem završena akcija.

PR
PR

„Drago nam je što na ovaj način možemo među našim kolegicama i kolegama podizati svijest o volonterskom radu, a kako su nam očuvanje prirode te briga za okoliš izuzetno biti – iznimna nam je čast što volontiramo na predivnim lokacijama nacionalnih parkova i parkova prirode kojima ovim putem zahvaljujemo na izvrsnoj suradnji“, izjavila je voditeljica Korporativnih komunikacija, Marija Franić.

Svi zaposlenici Kauflanda koji su se prijavili dobili su plaćeni radni dan i zahvalnicu za svoj posebni angažman, a sav alat i materijale korištene tijekom Zelenog tjedna Kaufland je donirao parkovima.

PR
PR

Više o društvenoj odgovornosti ovog trgovačkog lanca pročitajte na:

https://tvrtka.kaufland.hr/ljudi-okolis/drustveni-angazman.html