Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odvažni je srednjoškolac ušetao na maturalnu večeru uz djevojku koja je mamila uzdahe.


Stephen Bieber, maturant iz Marylanda, doživio je prije par dana nešto o čemu mašta svaki srednjoškolac. Na maturalnoj se večeri pojavio u pratnji djevojke koja je mamila uzdahe, u društvu jedne od najatraktivnijih cheerleadersica u SAD-u, uz Christu Aiken.

Vezani članci Smiješna verzija Instagrama - 5 Jedna za sponzore, druga za publiku: Djevojka usporedila fotke za Instagram, koje vam se više sviđaju? Brzo starenje Jesu li ljudi nekad brže starjeli? Na Twitteru se odvija zanimljiva diskusija, što se vama čini?

Kako mu je to uspjelo? Korak prvi: skupio je hrabrost upitati je da s njim izađe; korak drugi: pomoglo mu je čak deset tisuća braće i sestara na Twitteru. Evo kako je tekla priča.

Bieber je Aiken zapazio dok je pratio ogled Washington Redskinsa na čijim utakmicama ona nastupa, te je još istu večer otišao na njezin profil na Twitteru ostaviti komentar da mu je prezgodna.

Rečenica po rečenicu i Aiken je obećala da će s njime izaći na maturalnu večeru, ali samo ako taj njegov prijedlog skupi deset tisuća takozvanih retvitova.

Kud će - što će, Bieber se je zamolio internetsku zajednicu za pomoć, pa dočekao čisti primjer solidarnosti na djelu.