Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život na rubu

Jer tako je to u Brazilu svaki dan: Žena u miru kupovala salatu usred oružane pljačke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Produžila je dalje svojim poslom baš kao da je ovakvo što doživjela i preživjela (pre)više puta.

Nije novost da je stopa kriminala u Brazilu golema, taj podatak više nikoga ne čudi, ali čovjeka uvijek iznova iznenadi do koje su mjere pojedini tamošnji građani oguglali na opasnosti uz svakodnevni život na rubu.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Trgovina, ilustracija Ne nasjedajte Poznati trgovački lanac upozorio kupce na prevare

Najnoviji primjer nam stiže iz brazilskoga grada Salvadora, u kojemu je u utorak navečer došlo do oružane pljačke u jednoj trgovini u kojoj je sudjelovalo čak 12 razbojnika. 

I dok su uz prijetnje pištoljima nizali žrtve i oduzimali im dragocjenosti, pojedini su kupci sebi svejedno našli važnijeg posla, među njima i jedna žena koja je unatoč opasnosti u naizgled najvećem mogućem miru birala salatu!

Primijetit će te je na samome kraju videa u crnoj haljinici, "hladniju od fržidera" uz koji je produžila dalje svojim poslom baš kao da je ovakvo što doživjela i preživjela (pre)više puta.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene