Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Produžila je dalje svojim poslom baš kao da je ovakvo što doživjela i preživjela (pre)više puta.


Nije novost da je stopa kriminala u Brazilu golema, taj podatak više nikoga ne čudi, ali čovjeka uvijek iznova iznenadi do koje su mjere pojedini tamošnji građani oguglali na opasnosti uz svakodnevni život na rubu.

Najnoviji primjer nam stiže iz brazilskoga grada Salvadora, u kojemu je u utorak navečer došlo do oružane pljačke u jednoj trgovini u kojoj je sudjelovalo čak 12 razbojnika. 

I dok su uz prijetnje pištoljima nizali žrtve i oduzimali im dragocjenosti, pojedini su kupci sebi svejedno našli važnijeg posla, među njima i jedna žena koja je unatoč opasnosti u naizgled najvećem mogućem miru birala salatu!

Primijetit će te je na samome kraju videa u crnoj haljinici, "hladniju od fržidera" uz koji je produžila dalje svojim poslom baš kao da je ovakvo što doživjela i preživjela (pre)više puta.  

Vezani članci Policija, očevid, arhivska fotografija (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Prodavačici prijetio pištoljem: Kod Dugog Sela opljačkana trgovina Prodavaču u trgovini iznenada je pozlilo (Screenshot: Facebook/Auburn WA Police Department) Prodavač pretrpio težak srčani udar pred dvojicom tinejdžera: Njihov postupak vrijedan je osude