Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lovac se ne smatra opasnim po život ljudi, ali njegov ugriz nije niti potpuno bezazlen.


Kada je obitelj Perry iz predgrađa Sydneyja u četvrtak iz supermarketa Woolworths kući donijela 'talijansku salatu', sasvim sigurno se nije nadala da će biti, idemo to tako reći, mesna.

Vezani članci Gotovo 100 djece preminulo od ebole (Foto: AFP) Epidemija ebole širi se velikom brzinom: Smrtnost raste, broj zaraženih sve veći Svinje (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Krenuo nadzor farmi zbog opasne zaraze: "Ako se bolest pojavi u Hrvatskoj, stanje bi moglo biti apokaliptično"

Naime, u pakiranju je zatekla pauka, vrlo neugodnog po oko nekog tko je arahnofob. Sudeći prema snimci, u vrećicu je nekako zašao takozvani huntsman (lovac), zbog čega su odmah u Woolworthsu izrazili zabrinutost.

Mislili su da tuče ženu, a on je samo vrištao kao curica zbog pauka

Lovce se ne smatra opasnim po život ljudi, međutim njihov ugriz nije baš niti potpuno bezazlen. Tako je na Wikipediji moguće pronaći podatke da su se pojedini nakon njegovog ugriza žalili na prilično bolne otekline, glavobolje, mučnine i povraćanje, pa čak i na nepravilan rad srca.

Dodajmo da snimka po spomenuti Woolworths nije mogla doći u gori trenutak jer je unatrag nekoliko dana u Australiji prijavljeno čak 28 slučajeva salmonele.

Za zarazu su, tako se barem za sada piše, krive upravo pakirane salate do kojih su ljudi dolazili u dva trgovačka lanca (Woolworthsu i Colesu), a koje je prema trgovinama poslao proizvođač Tripod Farmers.  

 

Hi Woolworths,Shopping as per usual for Italian Style Salad Mix....get it home....Mum goes to open the packet and we...

Posted by Zoe Perry on Wednesday, February 3, 2016