Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča o ribici u tibici

Gurnuo je jegulju u guzu u želji da izliječi konstipaciju, skoro je umro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretnik je čuo da je riječ o provjerenom receptu tradicionalne kineske medicine.

Kinez iz Guangzhoua u tamošnjim medijima predstavljen kao Liu (49), pokušao je na rijetko bizaran način izliječiti konstipaciju, odnosno zatvor stolice. U anus je gurnuo pola metra dugačku jegulju, koju su liječnici izvadili još uvijek živu i aktivnu u njegovim crijevima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa" Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

Nesretnika su na ludost nagovorili neimenovani ljudi uz opasku da čini pravu stvar jer je riječ o provjerenom receptu tradicionalne kineske medicine, a u bolnicu je prebačen s toliko jako natečenim želucem da je trpio nezamislivu bol, prenio je tamošnji dnevnik Guangzhou Daily.

Priču o "ribici u tibici" mnogi su prihvatili s nevjericom, ali možemo potvrditi da je spomenuti list objavio čak i fotografije iz operacijske sale.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene