Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zar to postoji?!

FOTO Šokirala se viđenim na računu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je studentica Sian Heather u jednoj britanskoj trgovini kupila bocu vina šokirala se onime što je vidjela na računu.

19-godišnja djevojka je prilikom kupovine alkoholnog pića morala prodavaču predočiti osobnu iskaznicu no nije mogla ni zamisliti da se i to naplaćuje. I to 1 peni.

Očito je kako je trgovina Bargain Booze u britanskom Eastbourneu, East Sussex, pronašla način na koji može dodatno zaraditi.

Heather kaže kako u tom trenutku nije reagirala no kasnije se upitala koliko je zapravo puta bila tako 'prevarena'.

Na službenom Twitter profilu trgovine Bargain Booze tvrde kako je riječ o izoliranom incidentu te kako to nije njihova stalna praksa.

No, činjenice pobijaju njihove tvrdnje. Naime, kao dan je jasno kako je ova cijena od jednog penija unesena u kompjuterski program pod svojim kodom što jasno govori da je sve učinjeno promišljeno i planirano.

Pročitajte i ovo Ubijena studentica iz Osijeka Detalji slučaja Šef policije tvrdi da je njihov kolega studenticu Mihaelu ubio slučajno: "Hvalio se, vadio pištolj, repetirao..." Davor Božinović, ministar građani sumnjaju u nepristranost Božinović o ubojstvu u Osijeku i radu osječke policije: "Da su policijski dužnosnici kojim slučajem bili sami tamo..."

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene