Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bizaran okot dogodio se u jednom selu pored grada Izmira u Turskoj. Tamo je, naime, ovca okotila janje, ali ne bilo kakvo, već s licem poput ljudskog.


Životinju je veterinar Erhan Elibol morao okotiti carskim rezom, no kad je primijetio lice janjeta, užasnuo se. 'Viđao sam mutacije kod krava i ovaca prije, ali kad sam vidio to janje, nisam mogao povjerovati svojim očima', tvrdi 29-godišnji Elibol, a prenosi CNNTurk.com.

Vezani članci Slika nije dostupna Možda je na oca, na majku nije sigurno: Okotila je janje ljudskog lica Slika nije dostupna Ovca na svijet donijela petorke!

Jedino ne ljudsko na tom licu, jesu uši, koje su ostale normalnog, ovčjeg oblika. Veterinari tvrde kako je ova rijetka mutacija nastala, vjerojatno zbog loše ishrane, jer je majka janjeta u sebi imala pregršt vitamina A. Podsjetimo, u Zimbabweu se dogodio sličan slučaj, no u njemu je koza okotila mlado s glavom poput ljudske.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju