Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zakasnio napustiti parking

FOTO Za MINUTU parkinga morao platiti 40 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A zakasnio je samo tu jednu minutu. Evo pisma čitatelja...

Početak sezone u Dubrovniku je i vrijeme kada sve cijene rastu, a pronaći slobodno parkirno mjesto prava je lutrija. Upravo zbog toga, sat vremena parkiranja pred ulazom u povijesnu jezgru stoji čak 40 kuna.

Pročitajte i ovo Gradsko parkiralište Neradni dan Doznali smo hoće li se na dan izbora naplaćivati parking, onima koji auto ostave gdje ne smiju ne piše se dobro Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

No čitatelj je DuListu poslao fotografije računa i napisao kako je zakasnio jednu minutu s odlaskom s parkinga i ipak morao platiti još 40 kuna. 'Zbog gužve, zbog hitnosti obavljanja posla u Gradu, nekad smo i prisiljeni baš parkirati tu na Pilama. I zakasniš minut preko planiranog sata zbog kojeg si žurio ko’ lud! Zapravo i ne zakasniš. Provedeš taj minut čekajući auto ispred da izađe s parkirališta. I – samo minut kašnjenja platiš dodatnih 40 kuna', napisao je razočarani Dubrovčanin.

Počinje sezona, cijene u porastu - Parking u Dubrovniku za 40 kuna po satu!

'Sat parkinga na Pilama, parkiralištu najbližem ulazu u Grad, košta 40 kuna. Valjda najskuplje u Europi, zasigurno u Hrvatskoj. Za usporedbu, parking na zadarskom poluotoku, dakle strogom centru u tom gradu, košta ovih ljetnih dana 10 kuna. Ista je cijena i na splitskoj Rivi. Ali, što se može! Ipak smo mi Dubrovnik!', napisao je jedan nezadovoljni građanin Dubrovnika, prenosi DuList.

Sezona u Dubrovniku sinonim je za gužvu. Dubrovčani za svojih 25 tisuća automobila u strogom centru grada imaju na raspolaganju tek 2 tisuće parkirnih mjesta, što prema nekima opravdava ovako visoke cijene parkinga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene