Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Postoje rješenja

Ne želite čitati ništa o njima? Evo kako to postići!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosta vam je svakog detalja oko rođenja britanskog prijestolonasljednika, Kate Middleton i princa Williama? Evo rješenja.

Za rođenje britanskog prijestolonasljednika čuli su svi u svijetu dosad. Ne samo čuli, već i opetovano gledali, što putem televizije, što putem interneta. Medijsko ludilo oko rođenja sina Kate Middleton i princa Williama, međutim, mnogima je počelo ići na živce.

Pročitajte i ovo Princeza od Walesa, Catherine Middleton Hvale njezinu hrabrost Britanski mediji u šoku nakon objave o bolesti princeze Kate: "Jednom se mora usredotočiti i na sebe" Slika nije dostupna Velika Britanija slavi Stigla kraljevska beba: Kate Middleton i princ William postali roditelji

>> Velika Britanija uvodi ZABRANU pristupa pornografiji na internetu

Postoji nekoliko načina kako blokirati sadržaj na internetu, u ovom slučaju 'vijesti' vezane za rođenje britanskog prijestolonasljednika.

Facebook i Twitter

Web preglednik Chrome ima ekstenziju Unbaby.me, koja skriva sve informacije o novorođnoj djeci vaših prijatelja na Facebooku i Twitteru, ali ima i još napredniju ekstenziju, osmišljenu od istih genijalaca, koja se zove Unwhatever.me i pomoću koje možete blokirati čitavu seriju ključnih riječi na Facebooku i Twitteru te izabrati što želite da vam se pojavljuje na zidu ili profilu.

Umetnite ključne riječi poput 'middleton', 'heir', 'prijestolonasljednik' ili hashtag #royalbaby u Unwhatever.me te ih zamijenite drugim pojmom kojeg želite radije vidjeti pa će ta ekstenzija svaki put, kad filtrira neželjeni sadržaj, prikazati ono što ste odabrali da želite vidjeti.

Gmail

Za one koji vijesti i emailove o bebi Kate Middleton i princa Williama doživljavaju kao 'spam', mogu se poslužiti filter alatom na Gmailu, koji se nalazi u izborniku 'podešavanja' (settings).

Treba se odabrati opcija 'Kreiraj novi filter' (Create new filter) i upisati, primjerice, 'royal baby' nakon čega ćete moći odabrati što s emailovima koji će biti filtrirani. Jedna od opcija je i da ih se odmah obriše, no izbor je na korisniku.

The Guardian

Ovaj britanski portal (online izdanje istoimenog lista), shvatio je kako imaju previše sadržaja oko rođenja prijestolonasljednika pa su jednostavnom opcijom 'Republican?' na gornjem desnom kraju naslovnice, riješili taj problem. Odabirom te opcije, otvara se nova naslovnica, sa svježim vijestima i bez vijesti o britanskom prijestolonasljedniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene