Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Fucka je među popularnije igrače promoviralo njegovo prezime, međutim valja napomenuti i da se Brazilac njemačkih korijena ističe sasvim solidnim učinkom na parketu.


Medicine Hat College Rattlers, košarkaška momčad s koledža iz Alberte, odnedavno ima novu zvijezdu u momčadi - gotovo dva metra visokog napadača koji se zove Guilherme Crabogiale Fuck!

Vezani članci Severina Severina zabrinula obožavatelje na Instagramu nakon što je maknula suprugovo prezime Kobe i Gianna Bryant Fotografije Bryanta i njegove kćeri nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, imali su poseban odnos

Naravno, Fucka je među popularnije igrače odmah promoviralo njegovo prezime koje možemo u slobodnijoj varijanti prevesti kao Jebić, premda valja dodati da se Brazilac njemačkih korijena ističe i igrom budući da je u dosadašnjih 26 ovosezonskih nastupa bilježio solidnih 18 poena i 10 asistencija u prosjeku.

"Ne sramim se svog prezimena koje zapravo ne znači ništa prosto. Podrijetlo mog prezimena dolazi od riječi fuchs, pa bih u prijevodu s njemačkog zapravo bio lisica", kazao je košarkaš čije se prezime izgovara "fu-ki", a što navijači rado zanemaruju.

Kako bilo, u momčadi su ipak odlučili riječ koja na engleskom označava spolni odnos skloniti s dresa, pa mladiću na leđima stoji ušiveno "Crabogiale", pišu lokalne novine.