Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rado mu skandiraju

Javi se, javi se: U momčad doveli igrača koji se preziva 'Jebić'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fucka je među popularnije igrače promoviralo njegovo prezime, međutim valja napomenuti i da se Brazilac njemačkih korijena ističe sasvim solidnim učinkom na parketu.

Medicine Hat College Rattlers, košarkaška momčad s koledža iz Alberte, odnedavno ima novu zvijezdu u momčadi - gotovo dva metra visokog napadača koji se zove Guilherme Crabogiale Fuck!

Pročitajte i ovo Obitelj, ilustracija "Mala revolucija" Odlučio Ustavni sud: Djeca u susjednoj zemlji više neće automatski dobivati očevo prezime Slika nije dostupna SJEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE Tomašević: ''Stanje u KK Ciboni je loše, u klub šaljem inspekciju, pozivam i Ministarstvo da učini isto''

Naravno, Fucka je među popularnije igrače odmah promoviralo njegovo prezime koje možemo u slobodnijoj varijanti prevesti kao Jebić, premda valja dodati da se Brazilac njemačkih korijena ističe i igrom budući da je u dosadašnjih 26 ovosezonskih nastupa bilježio solidnih 18 poena i 10 asistencija u prosjeku.

"Ne sramim se svog prezimena koje zapravo ne znači ništa prosto. Podrijetlo mog prezimena dolazi od riječi fuchs, pa bih u prijevodu s njemačkog zapravo bio lisica", kazao je košarkaš čije se prezime izgovara "fu-ki", a što navijači rado zanemaruju.

Kako bilo, u momčadi su ipak odlučili riječ koja na engleskom označava spolni odnos skloniti s dresa, pa mladiću na leđima stoji ušiveno "Crabogiale", pišu lokalne novine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene