Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SAMSUNG GALAXY S20

Dočekajte ljeto aktivni uz novi sportski outfit i Samsung Galaxy pametni telefon

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljeto nam se polako bliži, a mi jedva čekamo odlazak na jadranske plaže, uživanje u morskim radostima i bezbrižan odmor.

 Zato preostalo vrijeme provodimo u teretanama, vozimo bicikl i vježbamo na otvorenom, sve kako bismo zablistali u kupaćem kostimu. No, nije tajna ni da se sportskim načinom života volimo pohvaliti i na Instagramu. Kako bismo zabilježili svoje napore da tijelo dovedemo u top formu i pohvalili se postignutim rezultatima, potrebna nam je odlična kamera.

Da se zdravi način života i vrhunski pametni telefon izvrsno slažu, odavno je potvrdio Samsung, a odabirom Samsung Galaxy pametnog telefona ostvarujete odlične popuste u poznatim trgovinama sportske opreme, odjeće i obuće.

Pitate se kako? Kupnjom jednog od popularnih Samsung Galaxy uređaja S20, S20+, S20 Ultra, Note 10, Note 10+, Fold ili Z Flip ostvarujete popuste i do 1 000 kuna za shopping u Sport Vision, Extra Sports ili Buzz trgovinama. Svojoj sportskoj opremi konačno možete dodati teniski reket, relaksirati se u meču na terenu uz more i sve to ovjekovječiti svojim novim Samsung Galaxy uređajem.

Ako se pak odlučite za jedan od sljedećih Samsung Galaxy modela – S10 Lite, N10 Lite S10, S10+, S10e, Xcover Pro, A71, A51 ili A41, ostvariti ćete popust do 300 kuna koje možete iskoristiti za kupnju sportskog komada odjeće ili obuće omiljenog vam brenda u svim Sport Vision, Extra Sports ili Buzz trgovinama.

Ponuda traje od 8. lipnja do 28. lipnja 2020. ili do isteka zaliha. Kako biste ostvarili navedene popuste, ne zaboravite se registrirati na Samsung Members aplikaciju na svom novom Galaxy uređaju. Proučite aktualnu ponudu Samsung uređaja i dočekajte ljeto spremni u novom sportskom outfitu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene