Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dobra Ti Vibra za dozu svakodnevne pozitivne energije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Inspirirani željom da snagom zajedništva pokrenu bolje misli i pozitivan stav, grupa entuzijasta je prije godinu dana pokrenula inovativan i zabavan humanitaran projekt Dobra Ti Vibra.

Projekt je nastao u trenutku kada su shvatili da je društvu potrebno ponuditi nešto pozitivno bez ograničenja i uvjeta, a kojem je cilj isključivo širenje pozitivnog razmišljanja, duhovitih poruka i entuzijazma protiv malodušnosti i sveopće apatije. U tom ritmu kreirana je i pjesma „Sad je vrijeme za (dobra ti vibra)“ http://youtu.be/AZEfqWJZdTs sa inspirativnim tekstom i pamtljivom melodijom.

Dobra vibra se širi na različite načine: ili postanjem mudrosti i pozitivnih stavova na web stranici http://www.dobrativibra.hr/ i Facebook profilu DTV-a ili nagrađivanjem kreativnih komentara, priča, slika, kratkih filmova i pjesama na Facebook stranici, podupirući mlade neafirmirane umjetnike ili pak kroz dobrotvorne donacije onima kojima je to najpotrebnije.

Do sada je prikupljeno skoro 3000 dobrih vibri i više od 5 500 lajkova na Facebook stranici, a Dobra Ti Vibra je ostvarila suradnju i razmjenu sadržaja s brojnim partnerima koji imaju svoje Facebook stranice. Svi Facebook fanovi mogu sudjelovati u dijeljenju informacija o humanitarnim i nagradnim akcijama pokrenutima od strane Dobra Ti Vibra.

Sa svakim novim projektom Dobra Ti Vibra tim postavlja letvicu više, uvijek se trudeći biti još pozitivniji i bolji te objavom akcija na Facebook stranici uključiti što više Facebook prijatelja i ostvariti čim veću interakciju kako bi se na ovaj način ujedno i širile informacije o najpotrebitijima među nama koje je potrebno potaknuti i razveseliti.

Jednom u 2 mjeseca Dobra Ti Vibra organizira humanitarne akcije, a do sada su donacijama pomogli Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja bistra, Kući ljubavi, udruzi Veliko srce malom srcu, Otvoreno Kamensko te udrugama Noina Arka, Dumovec i Šapica.

Mehanizam humanitarnih akcija na Facebooku je temeljen na lajkovima, komentarima i dijeljenju postova o humanitarnim akcijama, dakle u smislu poticanja korisnika da šire glas o pomoći koja je potrebna.

Nagradne igre se organiziraju jednom mjesečno, a do sada ih je bilo ukupno 13. Sa svakom novom nagradnom igrom tim Dobre Ti Vibre razmišlja kako vibrirati što pozitivnije i kako nekome izmamiti osmijeh na lice sa malom prigodnom nagradom. Osmijeh koji se dobije se onda dijeli dalje te tako uz optimizam i veselje svakodnevni problemi s kojima se svi susrećemo ipak postaju malo manji.

Ovaj projekt ne bi zaživio i rastao da nema naših dragih prijatelja: Marka, Anje, Siniše, D'Knocka, Zetsa, 2Fasta, Sanje, Tihomira, Sergeja, Andrije, Krasa, Nevena, Davora, Kornelije, Sandre.. Hvala!

Svi koji već sada dijele pozitivne, mudre i vedre emocije na http://www.dobrativibra.hr/ isto mogu nastaviti činiti i dalje, a svi ostali pozitivci i onima kojima je potrebno malo svježe vibre su pozvani da nam se pridruže.

Dobra Ti Vibra.. :)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene