Dnevnik.hr slavi 7. rođendan i tom prigodom vas pozivamo da slavite s nama! Evo kako!


Portal DNEVNIK.hr slavi svoj 7. rođendan! Rezanje torte, čestitke, nazdravljanje budućnosti, fotografiranje - tako će otprilike izgledati proslava svih nas koji se trudimo da vi, naši dragi čitatelji, svakodnevno dobivate najnovije informacije iz Hrvatske i svijeta te prvi doznate što je najnovije u sportu, ali i da se opustite i zabavite uz sadržaj naše vrijedne redakcije Showbuzza.

SVI VI KOJI DANAS SLAVITE ROĐENDAN ŠALJITE NAM VAŠE FOTOGRAFIJE S PROSLAVE ILI DRUŽENJA S OBITELJI I PRIJATELJIMA na moj.report@novatv.hr uz naznaku 'Danas i ja slavim rođendan'!

Vezani članci Nominirani za nagradu Zlatni studio - 1 Trud i rad naših djelatnika opet je prepoznala publika i struka: Novoj TV četiri nominacije za nagradu Zlatni studio Najčitaniji portal u zemlji DNEVNIK.hr Najčitaniji portal u zemlji DNEVNIK.hr, oborio vlastiti rekord čitanosti u kolovozu: Rekordi su pali i za portale Zadovoljna.hr, Punkufer, Showbuzz i Folder.hr

Osim što ćemo danas nazdraviti budućnosti Dnevnik.hr-a, nazdravit ćemo i budućnosti svima vama koji baš danas slavite svoj rođendan! Vi nam samo trebate poslati fotografiju s proslave vašeg rođendana - kolači, puhanje svijeća s torte, zdravica s prijateljima i obitelji, veselo društvo, baloni - najbolje fotografije objavljujemo u velikoj fotogaleriji!

I nemojte zaboraviti napisati koji rođendan vi slavite! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook