Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šaljite nam fotografije

Danas slavimo rođendan ZAJEDNO! Evo kako!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dnevnik.hr slavi 7. rođendan i tom prigodom vas pozivamo da slavite s nama! Evo kako!

Portal DNEVNIK.hr slavi svoj 7. rođendan! Rezanje torte, čestitke, nazdravljanje budućnosti, fotografiranje - tako će otprilike izgledati proslava svih nas koji se trudimo da vi, naši dragi čitatelji, svakodnevno dobivate najnovije informacije iz Hrvatske i svijeta te prvi doznate što je najnovije u sportu, ali i da se opustite i zabavite uz sadržaj naše vrijedne redakcije Showbuzza.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Nova tv d.d. Pravila - Izborna kampanja za izbor zastupnika u Hrvatski sabor Valentina Baus i Dino Goleš Uvjerljivi broj 1 Od izazovne 2021. Nova TV rastaje se s lijepim brojkama: Najuspješnija smo multimedijska platforma

SVI VI KOJI DANAS SLAVITE ROĐENDAN ŠALJITE NAM VAŠE FOTOGRAFIJE S PROSLAVE ILI DRUŽENJA S OBITELJI I PRIJATELJIMA na moj.report@novatv.hr uz naznaku 'Danas i ja slavim rođendan'!

Osim što ćemo danas nazdraviti budućnosti Dnevnik.hr-a, nazdravit ćemo i budućnosti svima vama koji baš danas slavite svoj rođendan! Vi nam samo trebate poslati fotografiju s proslave vašeg rođendana - kolači, puhanje svijeća s torte, zdravica s prijateljima i obitelji, veselo društvo, baloni - najbolje fotografije objavljujemo u velikoj fotogaleriji!

I nemojte zaboraviti napisati koji rođendan vi slavite! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene