Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djed Božićnjak stiže u Zagreb

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpoznatiji će djedica u The Loop hotelu razveseliti posjetitelje koji advent provode u Zagrebu

Djed Božićnjak ove godine Zagreb posjećuje već 29. studenoga. Tada će iz svoje daleke sjeverne postojbine sletjeti u The Loop Hotel te razveseliti brojne građane. Sve zainteresirane Zagrepčane i posjetitelje hotela očekuje zabava uz neizbježno darivanje jer djedica sa sobom donosi i brojna iznenađenja.

Pročitajte i ovo S polica trgovina maknuta Coca-Cola - 1 Nakon objave nalaza Oglasili se trgovački lanci: Proizvodi Coca-Cole vraćaju se na police dućana Ilustracija Opet ih prodaju Coca-Colini proizvodi vraćaju se na police: Oglasila se Fortenova grupa

Prve će nedjelje adventa, pod pokroviteljstvom Coca-Cole u Hrvatskoj, najpoznatiji djedica u The Loopu razveseliti male, ali i velike te tamo ostati cijele blagdane. Tako ćete u ovome novootvorenom hotelu u Folnegovićevu naselju uz toplu atmosferu moći doživjeti pravi božićni duh i nezaboravni advent.

„Uzbuđeni smo i jako ponosni što će Djed Božićnjak prvo posjetiti upravo nas u The Loop Hotelu. Pozivamo sve zainteresirane građane da nas posjete i pridruže nam se u toploj blagdanskoj atmosferi zajedno s Djedom Božićnjakom i njegovim pomoćnicima. "Ponosan sam što je Djedica odabrao upravo naš hotel za boravak i zahvaljujem Coca-Coli u Hrvatskoj na podršci", izjavio je Mišo Obranović, direktor The Loop Hotela.

The Loop Hotel je otvoren u srpnju 2015. godine. Moderno uređenje koje spaja industrijski dizajn i pomno odabrani obnovljeni namještaj iz 60-ih godina The Loop Hotelu daju toplu, humanu notu naglašavajući obiteljsku atmosferu i prisnost, koje gostima jamče ugodan boravak. Uz brojne usluge koje daje gostima, The Loop Hotel odlično je odredište za posjetitelje svih ukusa, a poseban šarm daje mu The Loop Bar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene