Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovako se to radi

POJAČAJ RADIO! Slatkiš koji osvaja svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upoznajte mališana koji svojim dobrim sluhom osvaja svijet.

Nerijetko se nađemu u situaciji za volanom u kojoj na sav glas pjevušimo neko od nama omiljenih glazbenih ostvarenja, a osim glasa odgovarajuća koreografija je neizbježna. Nema boljeg osjećaja od onog kad iz zvučnika automobila krene nama omiljeni hit. Pojačamo zvuk i na trenutak otplovimo na neko drugo mjesto.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Ilustracija Užas na Floridi Dječak (3) preminuo nakon što su ga roditelji ostavili u automobilu ispred predškolske ustanove u kojoj oboje rade

Ova mala šaljivdžijica tatu 'vrti oko malog prsta'

Da je taj adrenalin urođen čovjeku i da ga osjeća od najranijih dana dokazao je i 17- mjesečni dječak kojeg je majka snimila kako glumi da vozi automobil i pojačava radio ne bi li uživao u očito njemu omiljenoj pjesmi. Naravno, uz neizbježnu koreografiju koja prati ritam.

Video koji je osvojio mnoge prikazuje mališana kako stoji za volanom, a potom se naginje kako bi pojačao radio. Nakon što njegova majka smanji glasnoću, ovaj preslatki dječačić ponovno se saginje kako bi uživao u hitu. Koliko je sladak pogledajte u VIDEU.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene