Ključ do sljedećih izazova se nalazi negdje na snimci (FOTO: YouTube/Screenshot)
Ključ do sljedećih izazova se nalazi negdje na snimci (FOTO: YouTube/Screenshot)

Video je tek prvi od četiri izazova.


Britanska tehnološka tvrtka Dyson, osobito poznata po usisavačima, objavila je u srijedu zanimljiv video na svom YouTube kanalu.

Naime, video je zapravo zadatak za buduće zaposlenike, pa ukoliko ste zainteresirani za razgovor s izvršnim direktorom kompanije u Wiltshireu, pokušajte ga riješiti. 

"U želji da regrutiramo nove talente, osmislili smo još bolji način da nađemo ljude koji razmišljaju poput nas", ističe glas na snimci, koji potom otkriva da je video prvi od četiri zadatka koje je potrebno svladati.

"Ključ do sljedećih izazova nalazi se negdje na snimci. Pronaći ga je jedna stvar, a riješiti ga sasvim druga", otkriva muški glas u nastavku.

Nažalost, ispod zapisa nije rečeno postoje li kakva ograničenja kada su kandidati u pitanju, zemljopisna ili dobna, ali britanski mediji prenose informaciju da će Dyson u naredne četiri godine pokušati doći do čak tri tisuće novih inženjera.

Utoliko možda nije loše pokušati pomučiti se malo i ući u evidenciju kompanije, naravno, ukoliko vas posao u Dysonu uopće privlači.