Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvostruki dobitak

Bračni par isti dan osvojio dobitak na lutriji i dobio dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par iz Wellingtona u Novom Zelandu jučer ujutro ostvario je dvostruki dobitak - 250 tisuća dolara na lotu i novu prinovu u obitelji.

Par, koji je htio ostati anoniman, rekao je novozelandskim medijima kako im je važnije zapravo bilo na vrijeme stići u bolnicu, nego prebrojati dobitak, koji su prije tog podigli u uredu lutrije u Wellingtonu. 'Ovakve stvari događaju se jedanput u životu, osim ako uistinu niste srećković', kazao je ponosni otac, nakon rođenja drugog djeteta u obitelji, koje je dodatno obilježeno nevjerojatnim novčanim dobitkom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČESTITAMO! Sretnik iz Hrvatske spremit će u džep gotovo milijun kuna! Poznato i iz kojeg je grada Slika nije dostupna OBJAVILA LUTRIJA Provjerite svoje listiće: Netko u Hrvatskoj osvojio je milijunski dobitak, poznato i u kojem gradu

Ukupan dobitak na lotu, dijelilo je čak pet dobitnika, svaki po 250 tisuća dolara. Glasnogovornica lutrije Kate Richards, gdje je par podigao novac, kazao je kako su u žurbi preuzeli dobitak te toliko brzo odjurili iz ureda, da da su gotovo izgubili dobitni listić. 'Njihova priča pokrenula je mnoge pozitivne priče u gradu. Svima nam je drago što je novac otišao mladom paru kojem će taj novac dobro doći i koji će taj dobitak znati cijeniti', kazala je Richards.

Nova prinova sretne obitelj jest djevojčica teška 3,5 kilograma, koju su liječnici porodili putem carskog reza jučer popodne po lokalnom vremenu. Par planira novcem otplatiti velik dio hipoteke na kuću, napraviti preuređenja na kući te otputovati u Australiju na odmor. Ono što im preostane, položit će na račun u banci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene