Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kultura hrane

Bistro Apetit ponosno predstavlja novog Chef Patrona Toma Gretića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ambicija Bistro Apetita je predvoditi trend integriranog gastronomskog iskustva koji će kulinarsku virtuoznost i enološku superiornost spojiti u ekskluzivnom i neponovljivom ambijentu

Jedan od najboljih hrvatskih restorana Bistro Apetit, čiju su karizmu prije 2 godine prepoznali novi vlasnici, restoran je čiji se koncept u potpunosti zasniva na kulturi hrane.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jako opasno Žena umrla, a 12 ljudi u bolnici nakon što su jeli sardine u omiljenom turističkom restoranu Britanski par na ljetovanju na Kreti uzbuna na otoku Muž i žena bježali iz restorana bez plaćanja računa? Njihovo objašnjenje je sve: "Nije bilo dovoljno pečeno"

Doći u Bistro i prepustiti se vrhunskim kulinarskim senzacijama doživljaj je koji će sasvim sigurno ispunjava očekivanja svakog gurmana. No, Bistro Apetit danas ide dalje i postavlja nove standarde.

Ambicija Bistro Apetita je predvoditi trend integriranog gastronomskog iskustva koji će kulinarsku virtuoznost i enološku superiornost spojiti u ekskluzivnom i neponovljivom ambijentu i koji će gostima otvarati uvijek nove mogućnosti, a svaku pojedinačnu gastro-avanturu pretočiti u nezaboravnu uspomenu.

U 3. godini svoje nove ere Bistro Apetit osvaja titulu 3. najboljeg hrvatskog restorana i sa jedinstvenim Tomom Gretićem ulazi u završnu fazu višemjesečnog kreiranja novog koncepta koji će biti predstavljen ovo ljeto.

Tom Gretić, u svojoj bogatoj karijeri najboljeg hrvatskog Chefa u kojoj od svojih početaka 90-ih u tada novootvorenom zagrebačkom hotelu Sheraton, '96. kreće u svijet i niže angažmane u Europi, Africi i na Bliskom Istoku, penjući se na kulinarskoj hijerarhijskoj ljestvici. Nakon Dubaya gdje počinje raditi kao Chef, svoj uzlet nastavlja kao Speciality Chef u Dolder Grandu, legendarnom ciriškom hotelu u kojem kuha za najzahtjevnije goste i svjetske zvijezde.

Najdulje se zadržao u Wine Vaultu, prestižnom restoranu hotela Monte Mulini, gdje ostaje čak 7 godina.
Prepoznat i na međunarodnoj sceni, dobiva pozivnicu za gostovanje u restoranu Ikarus u Hangaru 7, specijaliziranom za jednomjesečna gostovanja poznatih svjetskih chefova.

Bistro Apetit ponosan je što ulazi u društvo najboljih i najizazovnijih restorana iz Tomovog životopisa, kao i da otvara još jedno novo poglavlje u knjizi zajedničkog uspjeha čije će stranice ispisivati sa sjajnim Tomom Gretićem.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene