Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Wang Xiaobei, 81 godinu stara gospođa iz kineskog grada Binzhoua, priznala je da razmišlja o tome da se zubima uhvati za helikopter u letu.


Wang Xiaobei, 81-godišnja Kineskinja kojoj od nedjelje mediji zasluženo tepaju da je "superbaka", oduševila je gledatelje showa "Čudesni Kinezi" zahvaljujući tome što je zubima vukla automobil težak tonu u kojemu su sjedili njezin prijatelj, njezina unuka i od unuke muž.

Vezani članci Jeftini kostimi Jeftinim kostimima konkurira skupim filmskim efektima, pogledajte kakva čuda izvodi Portreti Običnim drvenim bojicama stvara nevjerojatno uvjerljive portrete, jeste li znali da je to moguće?

Zatečeni viđenim, članovi žirija također nisu štedjeli na komplimentima, a kada su je upitali što od nje mogu očekivati u sljedećim nastavcima, Xiaobei im je kazala da razmišlja o tome da se zubima uhvati za helikopter u letu!

Hoće li doista što takvo izvesti ostaje nam da pričekamo i vidimo, a u međuvremenu svakako pogledajte izvedbu žene koja je istaknula da i danas svakodnevno vježba te da se odjeća poput djevojke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook