Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čisti čelik

Baka stara 81 godinu vukla za sobom automobil od tone - zubima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Wang Xiaobei, 81 godinu stara gospođa iz kineskog grada Binzhoua, priznala je da razmišlja o tome da se zubima uhvati za helikopter u letu.

Wang Xiaobei, 81-godišnja Kineskinja kojoj od nedjelje mediji zasluženo tepaju da je "superbaka", oduševila je gledatelje showa "Čudesni Kinezi" zahvaljujući tome što je zubima vukla automobil težak tonu u kojemu su sjedili njezin prijatelj, njezina unuka i od unuke muž.

Pročitajte i ovo Škola Godine su samo broj VIDEO Nikada nije kasno! Baka prvi put sjela u školske klupe s 92 godine Baka preminule djevojčice Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV Baka preminule djevojčice optužila majku da je pokrivala ozljede djetetu: "Šminkom, sjenilom... Maloj je otpadala kosa, po vratu je bila izgrebana"

Zatečeni viđenim, članovi žirija također nisu štedjeli na komplimentima, a kada su je upitali što od nje mogu očekivati u sljedećim nastavcima, Xiaobei im je kazala da razmišlja o tome da se zubima uhvati za helikopter u letu!

Hoće li doista što takvo izvesti ostaje nam da pričekamo i vidimo, a u međuvremenu svakako pogledajte izvedbu žene koja je istaknula da i danas svakodnevno vježba te da se odjeća poput djevojke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene