Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatila ih panika

800 pilića uginulo zbog bučne proslave

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 800 pilića uginulo je nakon bučne proslave koju je blizu farme priredio trgovac koji je vlasniku peradarnika morao platiti 1800 eura odštete, piše dnevni list u pokrajini Henanu, u središtu Kine.

Pilići nisu preživjeli strašnu buku koja je dopirala iz 30 metara udaljene trgovine motociklima. Vlasnik trgovine Zhang bučnom je glazbom i pjesmom htio proslaviti poslovni uspjeh svoje tvrtke, piše list. 'Nije mogao ni zamisliti da će buka u peradarniku izazvati paniku zbog koje su pilići uginuli', piše list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Prvi podaci o šteti od potresa u Crnoj Gori: ''Iz svakog sela u Goliji zovu me da su im popucale kuće, štale..." Ilustracija IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Je li tijekom bolovanja dopušteno otputovati? Provjerite što se smije, a što ne, kako ne biste ostali bez novca

S obzirom na to da izvansudska nagodba nije bila moguća, peradar Qi tužio je Zhanga i sud je u ponedjeljak odlučio da mu potonji mora platiti 16.000 juana (1800 eura) za naknadu štete.

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene