Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša, hladnije...

Ova će vremenska prognoza neke 'naljutiti'...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon toplog i sunčanog vikenda, dio Hrvatske početak radnog tjedna dočekao je s kišobranima u rukama i znatno nižim temperaturama zraka.

Očekuje se promjenljivo oblačno vrijeme , povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, najavljuju iz DHMZ-a. Obilnija i češća kiša očekuje se mjestimice na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

U ostalim krajevima glavnina kiše očekuje se sredinom dana i poslijepodne. Vjetar slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni, poslijepodne sjeveroistočni.

Na Jadranu većinom umjereno jugo, na sjevernom dijelu umjeren i jak jugozapadnjak, a navečer će zapuhati bura. Najviša dnevna temperatura između 21 i 26, u Dalmaciji od 26 do 30 °C.

Većina tjedna - promjenjivo i svježije vrijeme

Od utorka do četvrtka očekuje se promjenjivo i postupno svježije vrijeme. Povremeno se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina, na sjevernom Jadranu i u kopnenom području mjestimice obilnija u srijedu i četvrtak prijepodne, a u Dalmaciji u srijedu poslijepodne i u četvrtak. Vjetar u unutrašnjosti slab, a u četvrtak u sjevernim i istočnim krajevima umjeren sjeverozapadni.

Na Jadranu u utorak većinom slabo, u srijedu umjereno jugo i jugozapadnjak, u četvrtak će okrenuti na sjeverozapadnjak i buru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene