Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pratite večeras

Veliko iznenađenje emisije Nove TV "Predsjednički izbori": Valentina Baus uživo će gledateljima pokazati kako nastaje program

Što se nalazi iza kamera, kako izgleda proizvodnja višesatne emisije uživo, kako nastaju grafike koje gledatelji imaju prilike vidjeti na malim ekranima, pitanja su na koja će u izbornoj emisiji na Novoj TV odgovoriti reporterka Valentina Baus.

Dok se bude emitirala na televiziji, Valentina će gledateljima pokazati kako nastaju najzanimljiviji dijelovi emisije ''Predsjednički izbori''.

Pročitajte i ovo Arsen Bauk - 2 ''Ja bih bio sretan'' Hoće li Milanović vratiti Titovu bistu na Pantovčak? ''Nije smetala Tuđmanu, Mesiću ni Josipoviću...'' Slika nije dostupna Interaktivna karta Objavljeni detaljni rezultati predsjedničkih izbora: Pogledajte kako su glasali vaši susjedi

''Prvi put sudjelujem u izborima u studiju, uz bok sjajnim političkim novinarima koji već godinama prate zbivanja na političkoj sceni. Vježbamo već tjednima i pripreme su dosta intenzivne. Nije lako niti producirati niti realizirati emisiju koja će trajati satima'', rekla je Valentina o svojoj televizijskoj ulozi u izbornoj noći.

Mnogi se gledatelji ponekad pitaju kako sve izgleda iza kamera i upravo će to moći saznati. Valentina će gledatelje Nove TV provesti kroz režiju i produkcijsku grafiku.

''Cijela emisija nastaje u koordinaciji s našim urednicima, realizatorima, tonskim majstorima, pa sve do novinara i reportera koji se nalaze na terenu, a onda od 20 sati kada Državno izborno povjerenstvo počne objavljivati neslužbene rezultate, cijeli tim ljudi koji se nalaze u grafici sve te brojke pretvara u vizuale, tako da ćemo u studiju Nove TV vidjeti političare koji će u njega 'ušetati', vidjet ćemo razne grafike. Bit će dosta zanimljivo'', rekla je Valentina.

Od ranog jutra u tijeku su pripreme.

''U redakciju se dolazi ujutro, s urednicima, našom direktoricom, prolazimo sadržaje emisije. Imamo emisiju u 18 sati, emisiju u 19 sati, potom je Dnevnik. Neke stvari možete planirati, ali od 21, 22 sata krene, kako volimo reći 'plivanje'. Na sam dan bit će pripreme, uvježbavanje, odlazak u šminku i sve završne stvari koje moramo proći'', rekla je Valentina.

Kako je opisala ono što će gledatelji imati priliku vidjeti na malim ekranima večeras u emisiji ''Predsjednički izbori'', možete pogledati u priloženom videu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene