Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Strahujete li za svoju sigurnost zbog odbjeglih zatvorenika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok se jedan oz zatvorenika oglasio te kazao kako je spreman na predaju, drugi iza sebe gotovo da nije ostavio nikakav trag.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI

Pročitajte i ovo Pucnjava u Splitu - 16 SAČEKUŠA NA SKALICAMA Duge cijevi na ulicama: Policija i dalje traži četvoricu bjegunaca nakon obračuna u Splitu Manuel Vulić, Tomislav Šoljić, Kristijan Čačić možete im stati na kraj Traže se najopasniji i najbrutalniji bjegunci u EU-u: Među njima i trojica Hrvata

Iz dva zatvora u Hrvatskoj tijekom proteklih nekoliko dana pobjegla su dvojica zatvorenika. Jedan je iskoristio priliku odgurnuvši pravosudnog policajca, a drugi je pobjegao u povratku sa šetnje.

Iz zatvora u Zadru pobjegao je 22-godišnjak koji je nakon borbe s policajcem, kojem je zadao lakše tjelesne ozlijede, iskočio s prozora bolničke sobe.

Prema neslužbenim informacijama nalazi se u Zagrebu, a poručio je da će se predati, no uz nazočnost svojeg odvjetnika. Pobjegao je, kaže, zbog odnosa čuvara prema zatvorenicima. Navodno ih se tuče i maltretira.

Drugi bjegunac već je nekoliko puta bježao iz zatvora, ne samo hrvatskih već i onih u Srbiji i Bosni i Hercegovini, a uspjelo mu je poći za rukom i pobjeći iz najčuvanijeg hrvatskog zatvora, onog u Lepoglavi. Gdje se sada nalazi, nitko ne zna. Nakon preskakanja ograde pulskog zatvora najprije je ukrao skuter, odvezao se nekoliko kilometara da bi skuter ostavio na mjestu gdje je ukrao auto. Policija je pronašla i taj auto, no bjeguncu ni traga.

Prolazi i treći dan od kako su dvojica zatvorenika pobjegli iz zatvora, dok policija traga za njima i pita se gdje su nestali, a nadležni traže odgovorne, narod strahuje.

U današnjoj temi dana pitamo vas - Strahujete li za svoju sigurnost zbog odbjeglih zatvorenika?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene