Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ove subote se po prvi puta u povijesti nije odigrao najveći hrvatski derbi.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Nakon što je Hajduk odbio istrčati na utakmicu protiv Dinama, podigla se velika bura. U javnosti se vodi rovovska bitka onih koji podržavaju potez Hajduka i onih koji ga osuđuju.

Vezani članci Severina Seve pozirala u badiću pa objavu posvetila najdražem nogometnom klubu: "Tko ima bolju fotku s grbom svog kluba?" Slika nije dostupna Mogu li novi vlasnici Hajduku vratiti stari sjaj?

U Splitu su opravdali svoj potez solidaliziranjem s navijačima koji su kolektivno odbili ući na Maksimir zbog iznenadne zabrane ulaska na utakmicu nekolicini članova Torcide. Treba napomenuti kako se ne radi s navijačima koji imaju zabranu suda i nisu bili obaviješteni kako ne smiju ući na stadion sve do dolaska na blagajne.

I dok jedni opravdavaju potez Hajduka koji je po njima napokon rekao 'dosta' stalnim kažnjavanjima kluba od strane HNS-a, drugi taj čin osuđuju. Hajdukovo odbijanje igranja utakmice proglasili su sramotnim činom za koji nema nikakvog opravdanja. Oni tvrde da Hajduk vodi 'ulica' koja je naredila čelnicima kluba da ne igraju utakmicu.

Što vi mislite o potezu Hajduka na derbiju?