Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Koji je, po vašem mišljenju, najvažniji investicijski projekt za Hrvatsku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon povratka s godišnjih odmora, glavna zadaća članova Vlade je poticanje investicija i oporavak gospodarstva.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Ilustracija proljetno izvješće MMF objavio prognozu za hrvatsko gospodarstvo, evo kada očekuju usporavanje rasta cijena Ilustracija Veliki interes Tko će preuzeti velike poljoprivredne kompanije u Hrvatskoj? Oglasila se Fortenova

Članovi Vlade vratili su se s godišnjih odmora, te tvrde kako su im i dalje prioriteti investicije. Ministar Maras najavio je odlazak u Kinu kako bi više otvorio Hrvatsku prema stranim investitorima.

Ministar Hajdaš Dončić nada se europskoj pomoći u financiranju povezivanja hrvatskog juga s ostatkom zemlje, a i ostali ministri se slažu kako su u ovo vrijeme gospodarstvo i investicije na prvom mjestu.

>> Poljski milijarder želi ulagati u Hrvatsku

Vlada želi privući investitore tako će im ovisno o količini uloženog novca i broju zaposlenih oprostiti dio poreza na dobit. Najaktualnija priča o investitoru, zasigurno je ona o poljskom milijarderu Zbigniewu Jakubasu koji u Hrvatskoj želi graditi infrastrukturu, te proizvoditi lokomotive.

Jučer smo doznali kako je u Vladinom centru za energetske investicije spremno 2 milijarde kuna projekata. Sada je na Vladi da se svi ti projekti, kao i projekti stranih investitora poput Jakubasa, doista i ostvare.

Danas vas pitamo koji je, po vašem mišljenju, najvažniji investicijski projekt za Hrvatsku?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene