Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Facebook je promijenio veličinu slike profila koja je sada malo veća pa Timeline izgleda ljepše


Nedugo nakon što je Google uveo promjene na profilima korisnika Googlea+, koje obuhvaćaju i opcije poput naslovne fotografije koju su 'posudili' od Facebooka, Zuckerbergova je kompanija poboljšala izgled Timelinea povećavši sliku profila osoba na ovoj društvenoj mreži.

Vezani članci Slika nije dostupna Facebook će se na sudu boriti za 'Timeline'? Slika nije dostupna Facebook se ponovno mijenja!

Riječ o maloj promjeni koju veliki broj korisnika nije niti primijetio – veličina slike povećana je sa 130x125 piksela na 166x160 piksela, a čini se da se promjene veličine fotografije profila odnose samo na profile korisnika, ne i na stranice kompanija.

Ove su promjene primijetili na stranici The Next Web na kojoj su objavili screenshotove izgleda Timelinea prije i poslije promjene veličine fotografije.

Timeline sada izgleda malo ljepše, a veće fotografije profila vjerojatno se neće svidjeti onim korisnicima koji su povezali sliku profila i naslovnu fotografiju u jednu cjelinu pa će ih vjerojatno ponovno morati uređivati i prilagoditi novim dimenzijama.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.