Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Tražilica izrazila stav

Otkud sad dugine boje na Googleu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najpopularnija svjetska tražilica na svoj je način reagirala na odluku američkog vrhovnog suda kojom se definicija braka kao zajednice isključivo muškarca i žene proglašava neustavnom.

Nedugo nakon što je američki vrhovni sud objavio odluku kojom savezni zakon o braku i definiciju braka kao zajednice muškarca i žene proglašava neustavnima, Google je svoj stav o tom pitanju obznanio na svojoj tražilici.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Pravna bitka Vrhovni sud ukinuo presudu protiv Hoda za život, reagirao Tomašević: "Ovo nas neće pokolebati" Slika nije dostupna Referendum o braku DIP: Pozivanje članova Vlade za ili protiv referenduma je promidžba

>> SAD: Definicija braka kao zajednice muškarca i žene proglašena neustavnom!

U nju je dovoljno upisati pojam 'gay' i oko polja u koje ste pojam upisali pojavit će se dugine boje, koje simboliziraju gay zajednicu.

Inače, ocjenu ustavnosti spornog zakona zatražila je jedna starija Njujorčanka, koja se osjećala diskriminiranom nakon smrti svoje supruge jer je na nasljedstvo koje je od nje dobila morala platiti porez. Ta obveza, prema upravo srušenom zakonu, ne bi postojala da je bila vjenčana s muškarcem.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene