Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekuje se 500 sudionika

Još dva dana do 4. poslovno-tehnološke konferencije HP 360°

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva dana preostalo je do početka 4. poslovno-tehnološke konferencije HP 360° koja će se održati u HYPO centru u Zagrebu u četvrtak, 15.ožujka 2012. Hewlett-Packard, vodeća svjetska tehnološka kompanija, očekuje ove godine više od 500 domaćih i stranih stručnjaka, poslovnih partnera, korisnika, novinara i drugih gostiju koji će tijekom predavanja moći čuti novosti o HP strategiji poslovanja te o trendovima u Hrvatskoj i regiji.

Ovogodišnju konferenciju koja se održava pod sloganom 'Snaga ljudi, tehnologija i ideja' otvorit će Boris Bauk, direktor Hewlett-Packard Hrvatska. Domaći, ali i strani stručnjaci, predstavit će novosti iz svijeta HP tehnologija, prezentirat će konkretne primjere i pokazati kako se pametnim i novim načinima uporabe tehnologija može povećati produktivnost, smanjiti troškove poslovanja i na mnoge druge načine utjecati na rad tvrtki i funkcioniranje hrvatskog društva.

Pročitajte i ovo Snažan potres prije četiri godine pogodio Zagreb - 1 Spora obnova FOTOGALERIJA Četiri godine od zagrebačkog potresa: Plenković promijenio četiri ministra, a obnova je predmet interesa europskog tužitelja Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

Svjetski lider

Najveće zanimanje među IT stručnjacima svakako je izazvala informacija kako će uživo moći vidjeti novi model HP ProLiant Gen8 servera, koji je prije mjesec dana predstavljen na svjetskoj konferenciji u Las Vegasu. Lansiranjem novih ProLiant Gen8 servera HP dokazuje da nije slučajno svjetski lider u grupi x86 servera - novi serveri HP ProLiant Gen8 rezultat su dvogodišnjeg projekta Project Voyager vrijednog 300 milijuna američkih dolara. Osnovan ideja kompanije bila je potpuno redefinirati ekonomiku podatkovnih centara na način da se automatizira svaki aspekt životnog ciklusa servera.

Radionica Cloud Discovery Workshop

Tijekom konferencije sudionici će imati priliku vidjeti na koji način Hewlett-Packard stvara kompletan plan razvoja računalnog oblaka u organizaciji.

Osim rješenja za tvrtke, stručnjaci HP-a iz regije prezentirat će usluge i portfelj rješenja za poslovne korisnike te javni sektor.

Više informacija o programu konferencije i besplatnoj prijavi na www.hp360.hr.

O tvrtki HP

Tvrtka HP osmišljava nove načine učinkovitog i održivog utjecaja tehnologije na ljude, tvrtke, vladajuće strukture i društvo u cjelini. Kao najveća svjetska tehnološka tvrtka, HP usklađuje portfelj koji pokriva područja ispisa, osobnog računarstva, softvera, usluga i IT infrastrukture u približavanju oblaku i povezanosti. HP kreira jedinstvena, sigurna i sadržajna iskustva za povezani svijet. Više informacija o HP-u (NYSE: HPQ) može se naći na internetskoj stranici http://www.hp.com.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene