Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerovali ili ne

FOTO Ova gromada je prototip prvog iPhonea!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Današnji uređaji su tanki, lijepi, pametni. lako, možemo reći da već pazimo kakav kupujemo jer želimo da nam se uklapa u outfit.

Prije nego je Apple lansirao prvi iPhone 2007. ljudi zaduženi za taj proizvod radili su nekoliko godina ranije na prototipu koji je imao ekran veličine 5 x 7 inča. Osim glomaznog ekrana, koji je kasnije postao možda i iPad, Apple je natrpao sve moguće portove - nešto što inače ne priliči kompaniji.

Pročitajte i ovo Ulje skuplje od nafte - 5 Diljem Europe Ulje skuplje od nafte, probijena granica od 10 eura: "Nemam novca za domaće, preskupo je…" Ilustracija Biljna baza Francuska zabranjuje neke nazive za hranu: Na popisu je 21 stavka

S obzirom da je ovo bio samo prototip vjerujemo kako je kompanija testirala mogućnosti i logiku uređaja, no zanimljivo je koliko smo daleko dogurali.

>>
Evo kako je Apple htio nazvati iPhone!

Steve Jobs je jednom prilikom na AllThingsD konferenciji istaknuo da su zapravo prvo napravili iPad pa onda iPhone - možda je upravo ovo prototip prvog iPada. Slike koje se nalaze ispod objavljene su od strane Appleovog zaposlenika koji je 2000. godine radio u odjelu za hardver.

Dugačak je put od ovakvog prototipa do uređaja od 3.5 inča, a možete zamisliti koliko je inženjerskog uma uloženo kako bi se ovakav proizvod u potpunosti funkcionalan pronašao na tržištu. (Powered by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene