Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bryan Steinhauer jučer je istrčao polumaraton s više od sat vremena zaostatka za pobjednikom, no po njegovu slavlju na cilju, dalo bi se naslutiti da je istrčao utrku života. Upravo je tako i bilo.


Bryana je prije pet godina pretukao srpski košarkaš Miladin Kovačević nakon čega je završio u tromjesečnoj komi. U to su vrijeme Bryan i Miladin zajedno studirali na sveučilištu Binghamton. Kovačević je u tučnjavi Steinhaueru nanio teške ozljede glave zbog čega se uopće sumnjalo u njegov oporavak, piše NYDaily News.

'Ovo je samo početak. Kada sam bio u bolnici rekao sam svima da ću jednog dana trčati maraton, ali nisu mi vjerovali', rekao je Steinhauer.

>> Diplomatski skandal između SAD i Srbije zbog bijega nasilnog košarkaša

Podsjetimo, Kovačević je nakon napada na Steinhauera pobjegao iz SAD-a u Srbiju gdje je priznao krivnju za navedeni događaj. U studenom prošle godine prijevremeno je pušten iz zatvora.

Steinhauer se ne obazire na priče o Kovačeviću niti na njegov prijevremeni izlazak iz zatvora. 'Uspjeh je najbolja osveta. Sretan sam i uspješan te me nije briga za priče o njemu', rekao je Steinhauer.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook