Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Morao sam reći'

Zlostavljala ga je od njegove 13. godine, a DNK nalazi su ga šokirali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je doselio svom ujaku s 13. godina nije ni slutio kako će se stvari razvijati.

Britanka Amber Hales bila je uhićena prošle godine nakon što je njen nećak policiji podnio prijavu za seksualno zlostavljanje tijekom njegova djetinjstva.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust"

Sud je sad pak odlučio da joj se neće suditi jer je britansko tužiteljstvo donijelo odluku kako suđenje nije u javnom interesu.

Amber Hales je, sumnja se, zlostavljala danas 20-godišnjeg Joshuu Jeffreya, nećaka svog tadašnjeg dečka i oca njeno dvoje djece. Joshua je s 13 godina došao živjeti s Amber i svojim ujakom. Nakon 18 mjeseci, kad je saznala da je trudna s trećim djetetom, izbacila je Joshuu iz kuće.

Nije pokazala nimalo kajanja: Dobila je 219 godina zatvora

No, ono što je Joshua nedavno tek saznao jest da je upravo on otac trećeg djeteta njegovog ujaka i Amber. Ovo je ispilvalo na površinu tijekom istrage protiv Amber kada je Joshui uzet uzorka DNK.

'Kad su se rastali čuo sam da Amber želi potpuno skrbništvo nad djecom. Morao sam je prijaviti, toliko dugujem toj djeci. Mora se znati što mi je činila', rekao je Joshua.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene