Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Stravični zločini

Nije pokazala nimalo kajanja: Dobila je 219 godina zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obitelji iz Alabame zlostavljanje djece trajalo je desetljećima, a rođaci bi između sebe mijenjali djecu i seksualno ih iskorištavali.

Amerikanka koja je sudjelovala u incestuoznom zlostavljanju djece u Alabami, i to desetljećima, osuđena je jučer na 219 godina zatvora.

Wendy Holland (35) proglašena je krivom za sodomiju i seksualno zlostavljanje, izvještava AP. Tijekom suđenja nije pokazivala emocije niti žaljenje. Tužiteljstvo je utvrdilo kako se zlostavljanje u obitelji odvijalo najmanje kroz tri generacije, ali i da je optužena najvjerojatnije i sama bila žrtva prije 30 godina.

Pročitajte i ovo Strava u Vrbovcu - 2 Strava kod Vrbovca Obitelj zlostavljala petoricu muškaraca s mentalnim teškoćama: Tukli ih remenom, izgladnjivali i tjerali na prisilni rad Provjereno: žrtva obiteljskog nasilja - 1 Donosi Provjereno Žene progovorile o strahotama koje su proživjele u sigurnoj kući: "Nekoliko sam puta pomislila - bolje da sam trpjela batine nego što sam ovamo došla"

Stravična otkrića: Na božićnim zabavama opijali su, zlostavljali i ubijali dječake

Monstruoizni krug zločinaca otkriven je nakon što je 2012. godine nestala 19-godišnja Brittney Wood. Holland je inače udovica Davida Hollanda koji je bio ujak od Brittaney. Tužiteljstvo je utvrdilo kako je Wendy bila dio grupe rođaka i prijatelja koji su godinama zlostavljali djecu i to tako što bi ih 'mijenjali' - svoju za tuđu koju bi onda seksualno napastvovali.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene