Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zenica: Doručkom se otrovalo 170 radnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stotinjak radnika tvrtke Arcelor Mittal Zenica zbog bolova u trbuhu tijekom večeri i jutra zatražilo je pomoć liječnika, a prema informacijama zeničke tvrtke, broj radnika koji su se žalili na bolove u trbuhu veći je od 170.

"Vjerovatno je došlo do trovanja doručkom koji je dopremljen iz restorana Željezare Zenica", rekao je Ešef Hadžić, koordinator Sindikata.

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

Dr. Fahrudin Filipović iz Zavoda za medicinu rada izjavio je kako je u tom zavodu pregledano oko 90 radnika i da je dio njih upućen na pretrage u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Službenih reakcija iz tvrtke Arcelor Mittal i "Željezare Zenica" u čijim se restoranima hrane radnici Arcelor Mittala, još nema. Nadležni inspektori ispituju uzroke trovanja, a zanimljivo je da je jučerašnji dan u toj tvrtci obilježen kao "Dan zdravlja i zaštite".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene