Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STIGAO I ODGOVOR DODIKA

Željko Komšić oštro: "Dodiku predlažem da se napuši... gandže. Ona smiruje živce"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željko Komšić poručio je Miloradu Dodiku da se "napuši gandže", a ubrzo je stigao i odgovor predsjednika Republike Srpske.

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić u petak navečer je u Banjoj Luci sudjelovao u obilježavanju Dana državnosti Bosne i Hercegovine, što predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odbija slaviti.

"Ne mogu shvatiti logiku ljudi koji odbijaju slaviti Dan državnosti BiH. Ne ide mi u glavu. Izuzev ako nije logika da se odbaci sve što ima obilježje BiH, a živiš u BiH. Dakle, nema logike da Banja Luka i Republika Srpska ne obilježavaju 25. studeni", rekao je Komšić.

Dodao je da se radi o prazniku obnovljene državnosti BiH te da je "veličanstveno" što je, kako je rekao, BiH tada definiran kao zajednička država svih naroda, izvijestio je Klix.ba.

Pročitajte i ovo Mladi liječnici u selima - 2 OSTAJU U HRVATSKOJ Umjesto grada ovi su mladi liječnici odabrali selo: "Tu je ekipa, tu su prijatelji. Ne vidim zašto ne bi išlo"

Pročitajte i ovo Ana Knežević Budite na oprezu Crni petak može biti i opasan: Iz udruge za zaštitu potrošača otkrivaju kako se zaštititi i poručuju - "Kazne su i do 100.000 kuna"

Na pitanje novinara o izjavi Dodika da je "Željko Komšić izabrao Banju Luku za prvi službeni posjet u inozemstvu", Komšić je odgovorio: "Da sam nepristojan čovjek, ja bih rekao da gospodin Dodik, da mu predlažem da se malo napuši… gandže. Ona smiruje živce, jer je očito previše napet."

Nije dugo trebalo čekati na Dodikov odgovor.

"Komšić napušen ili nenapušen, jednako je promašen", napisao je na Twitteru predsjednik Republike Srpske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene