Milorad Dodik
Milorad Dodik Foto: ELVIS BARUKCIC / AFP

Milorad Dodik je na Instagramu sve građane Republike Srpske koji nisu Srbi nazvao izdajicama.


"Republika Srpska mora imati patriotski odgovor svih političkih faktora o pitanjima koja su važna za RS i tu nema mjesta za izdajnike. Ovdje je riječ jesi li Srbin ili nisi, ako nisi - onda si izdajnik", napisao je Dodik na Instagramu.

Nitko ne traži od SDS-a da bude dio šire koalicije, jer je riječ o gubitničkoj političkoj stranci koja je na izborima dobila jasnu poruku građana o svom djelovanju, koja se sada kroz stranačke promjene pokušava uzdići, ali je jasno da ostat će marginalan", napisao je Dodik.

"Jedina velika i najbitnija politika danas je Republika Srpska. Dolazi teško vrijeme i najbitnije je da osiguramo da Narodna skupština bude mjesto gdje će biti zaustavljene sve štetne odluke i zahtjevi koje će dva člana Predsjedništva gomilati, jer ako to ne spriječimo, Republika Srpska gubi. Ako oni hoće biti dio tog gubitka, neka budu", objavio je Dodik na Instagramu.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju