Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekaju novi rat

Ku Klux Klan u akciji: Obučavaju članove kako koristiti oružje i regrutiraju djecu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Govoreći na tajnom sastanku klana u Parkersburgu (Zapadna Virginia), jedan član, koji se predstavio kao Sam, izjavio je kako će muškarci, žene i djeca biti podučeni tehnikama za preživljavanje.

Članovi zloglasnog Ku Klux Klana obučavaju se za borbu 'prsa o prsa' u sklopu pripreme za veliki rasni rat za kojeg vjeruju da uskoro stiže.

Pročitajte i ovo Zabava na Šri Lanki Dobio uvrede i prijetnje Organizirao zabavu za bijelce pa morao napustiti zemlju: "Nikada nismo podržavali i nećemo podržavati razne rasističke izjave" Slika nije dostupna Rasizam u zamahu Ku Klux Klan opet "jaše": Leci diljem SAD-a, traže se - "nadmoćni bijelci"

Pripadnici ogranka KKK-a, Loyal White Knights, tvrde kako će ih za ovaj zahtjevni način borbe obučiti pripadnici vojnih snaga koji se u svoje američke domove vraćaju s raznih svjetskih bojišnica.

Govoreći na tajnom sastanku klana u Parkersburgu (Zapadna Virginia), jedan član, koji se predstavio kao Sam, izjavio je kako će muškarci, žene i djeca biti podučeni tehnikama za preživljavanje.

Vraća se Ku Klux Klan: Od kada je Obama pobijedio broj članova se utrostručio!

'Naoružat ćemo se i osposobiti za borbu 'prsa o prsa'. Ženama se to neće svidjeti, ali kao žrtve ćemo koristiti životinje. Na divljači, zečevima i vjevericama ćemo pokazati kako oderati kožu', rekao je Sam.

Ova grupa, za koju se vjeruje kako je aktivna u najmanje tri države, priprema se ne samo za rasni rat, za kojeg tvrde da se približava, već i za propast modernog društva.

Ukoliko se njihove namjere zaista pokažu istinitima, bit će ovo prvi put u povijesti KKK-a da svoje članove obučava kako koristiti oružje. Ujedno se i radi i o zastrašujućem pravcu u kojem KKK vodi svoje članove.

No, vjerojatno najgora stvar koja se trenutno tamo događa je regrutacija djece putem letaka i društvenih mreža. Cilj im je privući djecu staru između 13 i 17 godina koju bi onda 'odgojili' po svojim načelima.

U priloženom videu o svojem angažmanu u grupi govori bračni par uz kojeg se nalaze i njihova djeca.

'Ne učimo svoju djecu da ne smiju imati prijatelje Afroamerikance. Mi ih samo odgajamo na način da za sebe izaberu ono najbolje', tvrdi majka Amanda, Samova supruga. 'No, oni ne biraju ni njih, kao ni Meksikance', dodaje ponosno.

Iako je činjenica kako Ku Klux Klan danas broji manje od 7 tisuća članova diljem svijeta te je samo blijeda kopija ove organizacije iz nekih minulih vremena, nikako se ne smije omalovažiti napor kojeg ulažu u regrutiranje mladog članstva zbog kojeg za nekoliko godina mogu postati itekakva prijetnja društvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene