Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi da je drugačiji

Vučić se hvali na sva usta: "Dvostruko sam gledaniji od Zelenskog"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
Aleksandar Vučić odžao je govor pred Općom skupštinom Ujedinjenih naroda te je pun dojmova.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić za svoj govor pred Općom skupštinom Ujedinjenih naroda  rekao je da je izazvao pažnju zato što je drugačiji te da su mu poslije, nakon silaska s govornice, prilazili šefovi misija nekih od najvećih zemalja svijeta kako bi mu čestitali.

Složio se s procjenama da je njegov govor na službenom kanalu UN bio dvostruko gledaniji od obraćanja predsjednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, piše Nova.rs.

"Moj govor je izazvao pažnju zato što je bio drugačiji. Netko tko je mali drznuo se kazati istinu. Prišli su mi šefovi nekih od najvažnijih zemalja svijeta kako bi mi čestitali. Izašli su iz iz sale kako bi me dočekali u dijelu iza govornice, samo kako bi mi rekli da ovo nisu čuli u posljednjih 10 godina. Čestitali su mi i na hrabrosti i na svemu drugom. A ja sam samo govorio ono što mislim“, rekao je Vučić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna komentirao neugodan trenutak Vučić o smijehu prevoditelja nakon njegova govora u UN-u: "Nismo šaka zobi koju može svatko pozobati"

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić neugodan trenutak VIDEO Vučić govorio u UN-u, prevoditelj prasnuo u smijeh

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić regionalna stabilnost? Vučić na Općoj skupštini UN-a: "Protiv Srbije se vodi hibridni rat"

Poručio je da je tim govorom učinjeno nešto dobro za Srbiju, jer su strasno, a vrlo argumentirano branili svoju poziciju i svakome pokazali da nisu šaka zobi koju mogu pozobati zato što su oni veliki, a Srbi mali.

"Poslije govora podigli smo našu cijenu i pokazali da se možemo boriti za svoje stavove", rekao je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene