Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četvero tinejdžera teško je ozlijeđeno nakon sudara kompozicija na vlaku smrti u Velikoj Britaniji.


Dva mladića i dvije djevojke teško su ozlijeđeni u incidentu koji se dogodio u zabavnom parku Alton Towers, a u nesreći je sudjelovalo ukupno 16 osoba.

Vezani članci London, brexit, Ilustracija (Foto: Tolga AKMEN / AFP) Bliži se dan konačnog Brexita: Ovo su mogući scenariji, nije nerealna mogućnost ni da se od svega odustane Trgovački centar Arndale, ilustracija (Foto: AFP) Nekoliko ozlijeđenih u napadu nožem u trgovačkom centru u Velikoj Britaniji, napadača svladali elektrošokerom

Sudar dvaju kompozicija vlaka dogodio se na donjem dijelu poligona, oko 14 sati po lokalnom vremenu. U jednoj kompoziciji bilo je njih 16 a druga je bila prazno, no uzrok sudara se još uvijek istražuje.

Četvero teško ozlijeđenih pretrpjeli su ozljede nogu i u bolnicu su prebačeni pri svijesti.

'Krv je bila posvuda', Rekao je jedan od svjedoka nesreće, Danny Simm. 'Nekoliko ljudi je izgeldalo ozlijeđeno, ali jedan muškarac je izgledao ozbiljno ozlijeđen. Iz poštovanja nisam napravio fotografije nesreće", dodao je Simm za Independent.

Hitna pomoć je na mjesto događaja stigla kroz 25 narednih minuta.

Posjetiteljica parka Kirsty Wild rekla je da se nalazila u redu za vožnju u vrijeme incidenta te da ju je nesreća zgrozila. "Netko ih je pustio da se sudare s praznom kompozicijom. To je odvratno. Skoro sam zaplakala kad sam čula udar", rekla je na kraju potresena Wild.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook