Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovarao na pitanja

Putin: 'Obama nije naučio lekciju'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Putin odgovarao je na telefonska pitanja građana.

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u četvrtak da je objava tzv. Panamskih dokumenata u medijima "provokacija" i da je njemački list koji ih je prvi objavio dužan američkoj banci Goldman Sachs.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi

Putin je odgovarajući na telefonska pitanja građana rekao da američki dužnosnici stoje iza objave podataka o skrivanju novca u poreznim oazama i da im je cilj bio diskreditirati pojedince.

Ocijenio je također da američki predsjednik Barack Obama nije izvukao pouku iz Iraka kada je intervenirao u sukob u Libiji.

Ruski predsjednik je istaknuo da je još rano za odluku hoće li tražiti novi mandat na izborima 2018.

"Sada nije vrijeme da razmišljamo što ćemo i kako raditi u budućnosti", rekao je Putin na tom godišnjem događaju. "Morali bi razmišljati o tome kako danas opravdati povjerenje ljudi, kako ostvariti postavljene ciljeve i ispuniti dana obećanja", istaknuo je.

"Donijet ćemo potrebne odluke ovisno o razvoju događaja", dodao je. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene