Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vladimir Putin odgovarao je na telefonska pitanja građana.


Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u četvrtak da je objava tzv. Panamskih dokumenata u medijima "provokacija" i da je njemački list koji ih je prvi objavio dužan američkoj banci Goldman Sachs.

Vezani članci Plenković i Krstičević u Solinu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 2 Plenković i Krstičević o pokušaju ulaska pripadnika Vojske Srbije: "Ovo nije '91.", "Hrvatska je ozbiljna država, na takve provokacije reagiramo čvrsto" Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) "Pokušaji provokacija i izazivanja incidenata pokazuju svu nazadnost i neodgovornost srbijanske politike"

Putin je odgovarajući na telefonska pitanja građana rekao da američki dužnosnici stoje iza objave podataka o skrivanju novca u poreznim oazama i da im je cilj bio diskreditirati pojedince.

Ocijenio je također da američki predsjednik Barack Obama nije izvukao pouku iz Iraka kada je intervenirao u sukob u Libiji.

Ruski predsjednik je istaknuo da je još rano za odluku hoće li tražiti novi mandat na izborima 2018.

"Sada nije vrijeme da razmišljamo što ćemo i kako raditi u budućnosti", rekao je Putin na tom godišnjem događaju. "Morali bi razmišljati o tome kako danas opravdati povjerenje ljudi, kako ostvariti postavljene ciljeve i ispuniti dana obećanja", istaknuo je.

"Donijet ćemo potrebne odluke ovisno o razvoju događaja", dodao je. (Hina)