Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Malaysia Airlines priopćila je da se boji najgoreg nakon što ni više od 30 sati kasnije nema nikakvih novosti o nestalom zrakoplovu. Zrakoplov je nestao tijekom leta iz Kuala Lumpura u Peking, a u njemu je bilo 227 putnika i 12 članova posade.


Sestra jednog od putnika, podrijetlom iz Kine, koji se nalazio u nestalom zrakoplovu na letu MH370 nazvala je njegov broj mobitela uživo u programu javne televizije. Obitelj je odmah dobila vezu, telefon je zvonio, ali nitko se nije javio, piše Mirror.

Vezani članci Polijetanje zrakoplova (Foto: Arhiva/Dusko Marusic/PIXSELL) U 2020. manje letova i fatalnih nesreća, ali više žrtava od godine prije Slika nije dostupna MISTERIJ Što se dogodilo na letu AA109 iz Londona za Los Angeles?

Nakon toga isto je pokušalo još nekoliko članova obitelji nestalih putnika, ali nitko nije imao sreće. Obitelji strahuju da su svi koji su bili na tom letu poginuli.

Putnici s ukradenim putovnicama krenuli su za Europu?!

Kako se otvaraju nove spoznaje o nestalom letu i okolnostima u kojima se nešto takvo moglo dogoditi, sve je više pitanja na koja nema odgovora. Sumnje da se radi o potencijalnom terorističkom napadu sve su veće, a nikakvih novih informacija o tome što se dogodilo sa zrakoplovom još uvijek nema. 


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook