Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelji su shrvane

Zastrašujuće: Nazvali nestalog putnika! Zvonilo, ali se nitko nije javio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malaysia Airlines priopćila je da se boji najgoreg nakon što ni više od 30 sati kasnije nema nikakvih novosti o nestalom zrakoplovu. Zrakoplov je nestao tijekom leta iz Kuala Lumpura u Peking, a u njemu je bilo 227 putnika i 12 članova posade.

Sestra jednog od putnika, podrijetlom iz Kine, koji se nalazio u nestalom zrakoplovu na letu MH370 nazvala je njegov broj mobitela uživo u programu javne televizije. Obitelj je odmah dobila vezu, telefon je zvonio, ali nitko se nije javio, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Policija uhitila problematičnog muškarca Uhićena jedna osoba VIDEO Avion morao prisilno sletjeti zbog tučnjave Britanaca: "Skupina muškaraca pila i maltretirala putnice" Ilustracija Tijekom leta VIDEO Panika u avionu: Iz pretinca iznad glava putnika provirila zmija

Nakon toga isto je pokušalo još nekoliko članova obitelji nestalih putnika, ali nitko nije imao sreće. Obitelji strahuju da su svi koji su bili na tom letu poginuli.

Putnici s ukradenim putovnicama krenuli su za Europu?!

Kako se otvaraju nove spoznaje o nestalom letu i okolnostima u kojima se nešto takvo moglo dogoditi, sve je više pitanja na koja nema odgovora. Sumnje da se radi o potencijalnom terorističkom napadu sve su veće, a nikakvih novih informacija o tome što se dogodilo sa zrakoplovom još uvijek nema. 


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene