Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaos u New Yorku

VIDEO: U stampedu manekenki ozlijeđeno šest osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šest je žena potražilo liječničku pomoć, a troje je ljudi uhićeno nakon što je jučer popodne izazvan stampedo tisuće djevojka koje su u New Yorku čekale audiciju za jedan reality show.

Policija je priopćila kako su uhićene dvije žene i jedan muškarac pod optužbom da su potakli stampedo ispred hotela Manhattan. Kaos je započeo nakon što se automobil iz kojeg je izlazio dim zaustavio ispred reda u kojem su čekale djevojke. Netko je povikao požar što je izazvalo paniku, pa su svi počeli trčati.

Pročitajte i ovo Donald Trump (Foto: Arhiva/AFP) Trump: "Napad u New Yorku pokazuje potrebu za reformom zakona o useljavanju" Slika nije dostupna Popustila jedna strana Dramatična snimka spašavanja perača prozora sa skele na 17. katu

Svjedoci kažu da se situacija pogoršala kada je iz automobila izašao muškarac i počeo uzimati torbice djevojaka koje su stajale u redu. Glasnogovornik policije nije mogao potvrditi te detalje, ali je potvrdio da je šest djevojaka primljeno u bolnicu nakon što su se požalile da se ne osjećaju dobro. Neke od natjecateljica audiciju ispred hotela čekaju cijelu noć.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene