Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pala i isprika

VIDEO Starački dom angažirao egzotičnu plesačicu, situacija izmakla kontroli: "Postala je pretjerano revna"

Plesačica u staračkom domu
Plesačica u staračkom domu Foto: Screenshot/YouTube
Starački dom na Tajvanu ispričao se što je angažirao egzotičnu plesačicu koja je nastupila za njihove korisnike u invalidskim kolicima.

Dom veterana Taoiuan, državna ustanova za umirovljeno vojno osoblje na Tajvanu, platio je striptizetu kako bi obilježio Festival sredine jeseni, tradicionalni kineski praznik.

Pročitajte i ovo Sandra Benčić Najavili rast Možemo! predstavio program za umirovljenike: "Sve jednokratne mjere su prevara, mirovina nije milostinja" Dan nakon snažnog potresa u Tajvanu - 5 Dan kasnije FOTO Broj ozlijeđenih u potresu na Tajvanu prešao tisuću

Snimka raskalašenog nastupa objavljena na društvenim mrežama brzo je postala hit, a na noj se vidi plesačica u čipkastom donjem rublju kako zavodljivo pleše, leži na podu i širi noge te na kraju muškarcu pleše u krilu i gura mu grudi u lice. Po snimkama, čini se da su stanari doma uživali u showu. Plesačica je nastup završila nježno milujući glavu jednog korisnika.

Snimka je postala hit na društvenim mrežama, ali izazvala i vrlo različite reakcije. 

Dom veterana Taoiuan vladina je organizacija koja opskrbljuje umirovljeno vojno osoblje i uključuje dugoročnu skrb za osobe s demencijom i drugim invaliditetom. Uprava doma rekla je da je u petak priređena 15-minutna predstava tijekom posebnog događaja organiziranog za stanare s poteškoćama u kretanju.

Ispričavajući se zbog izvedbe, iz doma su poručili da je plesačica postala "pretjerano revna" jer je željela da publika osjeti njezin "entuzijazam i energiju".

Dok su mnogi kritizirali dom zbog održavanja događaja, drugi su pak rekli da su se štićenici zaslužili malo zabaviti.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene