Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivša prva dama

VIDEO Njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon ružnog prekida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francois Hollande svoju je dugogodišnju partnericu Valerie Trierweiler ostavio zbog mlađe glumice.

Odnedavno bivša prva dama Francuske, Valerie Trierweiler, sinoć je stigla u Indiju kako bi poduprla organizaciju 'Akcija protiv gladi' koja se bori protiv pothranjenosti djece. To je ujedno bilo i njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon prekida s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom.

Pročitajte i ovo Prosvjed na Science Po Protjerano je 70-ak prosvjednika Prosvjedi ne staju ni u Francuskoj: Policija evakuirala propalestinske prosvjednike Francuska nacionalna knjižnica Poison Book Project Završile u karanteni: Nacionalna knjižnica uklonila knjige obložene arsenom

Valerie Trierweiler ipak putuje u Indiju

Trierweiler će posjetiti Dharavi, najveći slum u Aziji, koji je smješten usred Mumbaija te u kojem živi više od milijun ljudi kojima je glad svakodnevica. Prema UNICEF-ovim podacima, petina djece u Indiji pati od akutne pothranjenosti čime se smjestila na sam vrh svjetske ljestvice ovog negativnog trenda.

Očekuje se da će bivša prva dama pokrenuti i novu indijsku organizaciju za borbu protiv pothranjenosti te će se susresti s indijskim poslovnim ženama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene