Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kao u akcijskim filmovima...


Nakon što su gangsteri Denis Lefebvre, Yves Denis i Serge Pomerleau pobjegli iz zatvora u Quebecu, Kanada, za njima je pokrenuta međunarodna potjera.

Na snimci nadzorne kamere može se vidjeti kako dvojica zatvorenika hodaju blizu ograde s bodljikavom žicom prije prizemljenja helikoptera koji će ih uskoro odvesti u slobodu.

No, unatoč pomno isplaniranom planu bijega, zatvorenici su oktriveni i ponovno uhićeni nakon samo dva tjedna. Skrivali su se u Montrealu, a uhićeni su u luksuznom stanu na 10. katu zgrade.

Dopuštenje za javno objavljivanje ove snimke nadzorne kamere dao je Vrhovni sud Quebeca nakon što je pregledana na sudu.

Ova trojica osuđenika u zatvoru su boravila zbog trgovine drogom, urote i gangsterizma. S obzirom da su ponovno uhićeni, sad se suočavaju s novim sudskim postupkom u kojem se terete optužbom za bijeg iz zatvora te za izbjegavanje zakonskog skrbništva.

Vezani članci Dugina zastava, ilustracija Na Instagramu osvanula stara snimka paljenja LGBT zastave u Rijeci, gradonačelnik potez oštro osudio: "Opet ćemo ju izvjesiti" Policija, ilustracija Drama u Puli: Prilikom dolaska na sud muškarac pobjegao policijskim službenicima, ubrzo je uhvaćen

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook