Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile nadzorne kamere

Izvadio pištolj, naciljao u biznismena, a kad ono...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sigurnosna kamera je snimila neuspješan atentat na jednog biznismena iz Sankt Peterburga, a snimka se pojavila i na You Tubeu.

Nepoznati počinitelj je pokušao izvršiti atentat na 56-godišnjeg Leonida Kolesnikova, biznismena iz Rusije, no u ključnom trenutku njegov je plan propao, piše Blic. Naime, u trenutku kada je Kolesinkov parkirao automobil ispred svoga ureda, do njegovog automobila je došetao muškarac koji je nosio vrećicu u kojoj je skrivao pištolj.

>> VIDEO: iPad joj se neobjašnjivo zabio u branik automobila

Muškarac je zapucao dva puta – prvi put je biznismena pogodio u ruku, dok je drugi put pištolj zakazao. Napadač je u tom trenutku pobjegao, a biznismen je izašao iz automobila.

No, čini se da napadač nije bio sam jer je u jednom trenutku istrčao i treći muškarac koji je uzeo prigušivač te je i on pobjegao.

Pročitajte i ovo Pogreb Alekseja Navaljnog Mora odraditi pokoru Suspendiran svećenik koji je vodio pogrebni obred za Navaljnog: Bit će poslan u drugu crkvu da čita psalme Ilustracija Već se događalo Rusija bombardirala Rusiju! "Vojska je sve morala uništiti na licu mjesta"

Biznismen je odmah prevezen u bolnicu. Snimku neuspjelog atentata možete pogledati u videu ispod teksta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene