Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internet hit

VIDEO: iPad joj se neobjašnjivo zabio u branik automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alexa Crisa pronašla je iPad zabijen u branik automobila. Fotografiju je postavila na internet, a ona je ubrzo postala hit. U kratkom roku pregledalo ju je više od milijun i pol ljudi.

Alexa Crisa iz okruga Cobb dobro će zapamtiti noćnu vožnju kroz Roswell i to ne kroz onaj koji se nalazi u državi New Mexico, već drugi u Atlanti. No ono što joj se dogodilo u najmanju ruku začuđuje pa bi neki lako mogli posumnjati da je posrijedi neka viša sila. Djevojka je te noći vozila iza jednog automobila i u jednom trenutku vidjela kako iz njega nešto leti prema njoj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I to je moguće Misterij star 67 godina sad je još dodatno zakompliciran! Slika nije dostupna Za sve je kriv Roswell Na današnji prije 67 godina sve se promijenilo: NLO je samo u SAD-u viđen 90.000 puta!

>> VIDEO Dostavljač ukrao iPad Mini poklon s kućnog praga!

Zastala je i pregledala automobil. Sve joj se činilo u redu pa je nastavila put kući.Ništa ne sumnjajući, parkirala je vozilo ispred prilaza kuće te otišla spavati. Sljedećeg dana iznenadio ju je upit oca.

'Zašto je iPad zabijen u branik na tvom autu?', upitao je otac Nick. Alexa je otrčala do vozila i ugledala nesvakidašnji prizor. iPad je stvarno bio zaglavljen u branik i to toliko čvrsto da su se ona i otac Nick dobro pomučili kad su ga uz pomoć čekića vadili van.

Nakon što je fotografiju zabijenog iPada postavila na internet, u kratkom roku pregledalo ju je više od milijun i pol ljudi. Tada su i televizijske ekipe pokucale na vrata obitelji Crisa i napravile zanimljiv prilog o događaju. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene