Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hrabrost na djelu

VIDEO NADZORNE KAMERE Osmogodišnjak svladao lopova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmogodišnji dječak hrabro se suprotstavio lopovu, koji je njegovoj majci ukrao torbu. Uspio mu je istrgnuti novčanik i spasiti novac.

Majka dvoje djece parkirala je na benzinskoj postaji u Houstonu i otišla do blagajne. Na vozačkom sjedalu ostavila je torbu s dokumentima, a njezino dvoje djece, sin i kćer, sjedili su na stražnjem sjedalu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provalio u Gradsku upravu VIDEO Nadzorna kamera 'ulovila' lopova u Dugoj Resi Slika nije dostupna Ulični obračun VIDEO Uperio mu dugu cijev u glavu, ali namjerio se na krivoga...

Muškarac parkiran nasuprot, primijetio je kako je torba Nancy Alonso ostala 'nebranjena' na prednjem sjedalu i odlučio je iskoristiti situaciju. Došao je do auta, otvorio vrata na vozačkoj strani i zgrabio torbu.

>> Hrabra 12-godišnja Brođanka glavna tema razgovora u gradu

Drski lopov nije, međutim, računao na reakciju osmogodišnjeg dječaka. Jose Alonso munjevito je zgrabio maminu torbu, no lopov je bio jači i istrgnuo je torbu. No, ni tu nije bio kraj - Jose nije odustajao, istrčao je iz automobila i iz torbe zgrabio ono najvažnije - novčanik.

Čitav incident i krađu snimila je nadzorna kamera na benzinskoj postaji i jasno se vidi kako se hrabri dječak suprotstavio lopovu.

'Malo sam se bojao, ali rekao sam sebi: samo učini to. Potrčao sam najjače što sam mogao. Posegnuo sam i dograbio mamin crni novčanik s njezinim kreditnim karticama', rekao je Jose za KPRC.

Svoju hrabrosti, dječak je opravdao dirljivim razlozima: 'Sestri mi je uskoro rođendan i htio sam da ima proslavu, a htio sam i da mama dobije sve stvari nazad', rekao je dječak.

Policija i dalje traga za sumnjivcem koji je ukrao torbu. Pogledajte video nadzorne kamere sa spomenute benzinske postaje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene