Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suprotstavila se lopovu

Hrabra 12-godišnja Brođanka glavna tema razgovora u gradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatno hrabra priča dolazi iz Slavonskog Broda. 12-godišnja djevojčica suprotstavila se lopovu i otjerala ga iz kuće praznih ruku. Iako joj je pokušao ukrasti prijenosno računalo, ona mu to nije dopustila.

Kraj 12-godišnje junakinje lopov nije imao šanse. Pokušao joj je oteti laptop, ali nije uspio. Pobjegao je praznih ruku. Hrabra Brođanka susjedima je ispričala kako je prvo čula kucanje na vratima. 'Kad je ovaj kucao, ona je pitala tko je i odjednom je vidjela da joj je lopov iza leđa', Ante Sedlovski prepričava priču djevojčice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve se ispituje Kaos u avionu za Split: Pogledajte što je Hrvat pokušao napraviti i zašto ga je norveška policija privela s lisicama na rukama Prometna nesreća na A4 Traje očevid Teška nesreća kod Zagreba: Sudarila se tri automobila, sedmero ozlijeđenih

Još uvijek nepoznati pljačkaš u kuću je ušao kroz otvoren prozor. 'S obzirom da se djevojčica suprotstavila muškarcu, on je kroz izvjesno vrijeme pobjegao kroz prozor', kaže policija.

>> Opljačkao poslovnicu za otkup zlata i srebra

Za stanovnike Slavonskog Broda, hrabra sumještanka glavna je tema razgovora. 'Ona se bunila da joj ne uzme laptop, onda ju je uhvatio za usta i pritisnuo kako nebi čuli susjedi. Zatim ju je srušio na pod', kaže susjeda Iva Stanić.

Za muškarcem tamnije puti i duže crne kose policija i dalje traga. Svaka informacija može pomoći. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene