Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan susret

VIDEO Muškarac se odmarao na terasi, a zatim se oglasio alarm: Kada je shvatio tko ga gleda, sledio se!

Odmor prije susreta
Odmor prije susreta Foto: Screenshot/YouTube
Muškarac se odmarao na terasi svoje kuće, a odmor mu je prekinuo bizarni susret s medvjedom.

Medvjedi su uobičajena pojava u planinama Blue Ridge u Sjevernoj Karolini, ali jedan se ovaj tjedan malo previše približio muškarcu ispred kuće u Ashevilleu.

David Oppenheimer opuštao se u utorak na trijemu svoje kuće kada se oglasio zvuk alarma za detektor pokreta.

"Pogledao sam iza sebe i nisam ništa vidio", ispričao je Oppenheimer za CNN, "ali otprilike minutu kasnije medvjed je naišao i bio je praktički ispred mene."

U videozapisu se vidi kako Oppenheimer i medvjed uspostavljaju kontakt očima, pri čemu obojica izgledaju jednako zaprepašteno.

Pročitajte i ovo Viđen medvjed u Istri - 2 Sačuvati hladnu glavu Bliski susret divlje vrste u Istri: "Prikočim i gledam, približavam se i vidim - to nije divlja svinja"

Pročitajte i ovo Ilustracija bio je pun ugriza Horor u susjedstvu: Muškarca (26) napao i ubio medvjed dok je džogirao u popularnom izletištu

Oppenheimer je uhvatio jastuk i točno se vidi kako počinje drhtati od straha, ali ništa manje prepadnuto ne izgleda ni medo.

Medvjed, za kojeg Oppenheimer vjeruje da je relativno mlad, brzo se povukao, a prije nego što je odjurio, ispustio je tihi zvuk.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene